Botoxbehandling

Rynkor i Ansiktet

permanenta bekymmers, ålders och rökrynkor i ansiktet kan påverka hela vårt utseende och mående. Men det går enkelt och snabbt att åtgärda för den som önskar.

Lipflip

Behandla muskeln runt munnen för att skapa ett diskret lyft och intrycket av fylligare läppar. Med botox slappnar muskeln runt munnen av vilket gör att läppen rullar ut lite och detta resulterar i att läppen får ett naturligt plut. Det tar ca 1-2 veckor tills behandlingen ger full effekt och hållbarheten kan variera men håller omkring 3-4 månader. Svullnad, rodnad och blåmärken kan vara vanligt efter en behandling men brukar försvinna efter ett par dagar upp till 2 veckor.

Gummy smile

För dig som visar för mycket av tandköttet då du ler och detta besvärar dig. Genom att injicera botox kan man slappna av muskeln som drar läppen för högt över tandraden, med det kan man du få ett leende du trivs och känner dig komfortabel med.

Jawline slimming

Botox behandlling av masseter muskeln (käkmuskeln) / ”Jawline slimming” Upplever du att du har breda käkar och önskar att få ett smalare/ mer avlångt ansikte? Då kan denna behandlingen vara aktuell för dig! Botoxbehandling av käkmuskeln är även utmärkt för dig som vill sluta gnissla med tänderna eller pressar tänder! När man behandlar käkmuskeln med botox slappnar muskeln av och blir mindre vilket kan göra ansiktet mer v-format. Detta kan ge intrycket av ett slimmat ansikte/utseende. Det tar ca 1-2 veckor tills behandlingen ger full effekt och hållbarheten kan variera men håller omkring 3-4 månader. Svullnad, rodnad och blåmärken kan vara vanligt efter en behandling men brukar försvinna efter ett par dagar upp till 2 veckor. Mängden botox som behövs kan variera från person till person då alla har olika starka muskler. För ”jawline slimming” krävs det oftast mer än en behandling för att kunna se skillnad. Ibland kan det behövas ca 2-3 behandlingar för att uppnå det resultatet man söker och till en början rekommenderas det att man underhåller med tätare intervaller för att ”lära” muskeln att slappna av samt få ett mer hållbart resultat.