Att behandla rynkor med fillers i ansiktet har en föryngrande effekt och ser helt naturligt ut

Vilka rynkor kan behandlas med fillers?

Fina linjer, rynkor och veck i ansiktet kan snabbt och enkelt behandlas med. Med en tunn nål kan man injicerar man under huden för att släta ut en rynkor. Det går att behandla rynkor mellan ögonbrynen, i pannan, runt ögonen, mellan näsan och munnen, på näsan, sura mungipor, rynkig hals Resultatet av en behandling syns med en gång och håller oftast 6-12 månader.

Läppar

Med läppförstoring med filler är det både enkelt och säkert att få mer synlig mun . Behandlingen med Fillers i läpparna kan göras på kvinnor i alla åldrar. Kvinnor i alla åldrar kan förbättra sitt utseende genom att på ett naturligt sätt göra en läppförstoring som lyfter fram läpparna. En läppförstoring kan vara ett sätt att återfå sina drag eller förbättra något man vill ändra.
Med filler kan man göra läpparna lite större men man kan även skapa läpparna mer kurviga eller mer jämna, förstora eller minska amorbågen.
Vi utför Filler behandling av läppar med den berömda russian lips tekniken, där man skapar tydliga konturer och volym i läpparna.
Om Russian lips.
Denna teknik är en relativt ny och fräsch metod som gör att läppen vecklas uppåt respektive neråt istället för utåt. Den ger även den ofta önskade lilla kanten på överläppen. Russian lips teknik ger även mer volym med mindre material och kan hjälpa kunder med anatomisk jättesmala läppar.

Smärtstillande salva appliceras alltid på behandlingsområde innan behandling. För att kunna behandlas med Fillers måste du vara helt frisk, fri från munsår och aktiv herpes. Du får inte heller ta antibiotiska, vara gravid eller amma. Rådfråga gärna din läkare om du har övriga sjukdomar innan du bokar en tid.