Våra Tjänster
Price:

BotoxLooking for a beauty

Botulinumtoxin reducerar rynkor och fina linjer och är även känt som ”botox” eller botulinumtoxin typ A. Botulinomtoxin (typ A) är en injektionsbehandling som blockerar den nervsignal som gör att en muskel dras samman. Resultatet är att linjer och rynkor, som skapats av att du te x kisat mot solen eller rynkat pannan, mjukas upp och blir mindre synliga.
Price:

Blodkärl på benenLooking for a beauty

Behandling som effektivt minskar dina ytliga blodkärl på benen. Redan i unga år kan ytliga ådernät (medicinskt namn är teleangiektasier) börja framträda på benen. Vanligaste ställena är på låren, i knävecken och vid anklarna.
Price:

Dubbelhaka (Belkyra)Looking for a beauty

Dubbelhakor kan ha många orsaker, som åldrande, gener eller viktuppgång. Även smala personer kan drabbas av dubbelhaka och det kan vara svårt eller till och med omöjlig att banta eller träna bort. För att bli av med dubbelhaka finns olika metoder, både kirurgiska och icke-kirurgiska. Belkyra är det första godkända läkemedlet för behandling av oönskat fett under hakan i form av dubbelhaka. Behandlingen förstör fettcellerna under hakan och ger ofta en mer markerad hakprofil.
Price:

MicroNeedlingLooking for a beauty

Innopen eller medicinsk microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera kollagen och även behandla ärr, acneärr, vitiligo och pigmentförändringar. På Refine By Lovlund arbetar vi med microneedling pennan InnoPen som är pennornas Rolls Royce och tillverkas i USA. Detta är behandlingen för dig som bara nöjer sig med det absolut bästa.